Căutați un loc de cazare ideal la Beclean? Vă doriți o cameră modernă și condiții excelente oferite la prețuri foarte bune? Ei bine, Pensiunea IRIS este locul ideal în care puteți beneficia de confort si relaxare, într-o atmosfera caldă și prietenoasă, cu servicii și dotări ca la carte la prețuri accesibile. 

Situată pe strada 1 Decembrie 1918 la numărul 70, la patru minute distanță de Băile Figa, Pensiunea IRIS este alegerea ideală a turiștilor care își doresc o vacanță fără griji.

„Prin cazarea la pensiunea noastră va oferim confort, relaxare și siguranță în același timp. Vă invităm să luați micul dejun, prânzul și cina în restaurantul nostru, cele mai rafinate gusturi în materie de gastronomie vă vor fi satisfacute de meniul diversificat pe care vi-l punem la dispoziție. În plus, pe lângă cele 35 de locuri de cazare dispunem și de 30 de locuri de parcare pentru clienții pensiunii”, a precizat administratorul Pensiunii Iris pentru Știri din Beclean.

Care sunt facilitățile de cazare la Pensiune Iris?

Printre facilitățile de cazare generale puse la dispoziția clienților se numără: acces la bucătărie, sală de mese, frigider, living, TV, internet, bar, restaurant, room service, aragaz, apă caldă și rece. În plus, există terasă, o gradină în curte, un loc amenajat de joacă pentru copii și se acceptă animale.

Fiecare cameră este dotată cu baie în cameră (cu duș sau cadă), televizor LCD, internet și încălzire centrală pentru nopțile mai răcoroase.  Multe dintre camere au balcon, perfect pentru cafeaua de dimineață.

Prețuri accesibile la Pensiunea IRIS

Potrivit administratorului Pensiunii Iris, prețurile pentru cazare sunt între 60 și 100 de lei pe noapte, în funcție de camera aleasă. În funcție de preferințele turiștilor, prețurile pentru serviciile de restaurant se stabilesc la fața locului. Pentru informații suplimentare despre cazare doritorii sunt rugați să sune la 0745 395 837.

Noutăți în curând la Pensiunea Iris 

Pensiunea Iris va crea în curând prima piscină exterioară destinată clienților care se cazează aici. Piscina va fi alternativa ideală pentru cei care preferă să se relaxeze aproape de camera lor de cazare.

(P) – publicitate