Asistăm la cea mai călduroasă perioadă a ultimelor săptămâni, cu vreme caniculară – numai bună de bălăceală.

O confirmă asta și numărul mare de turiști prezenți zilele acestea la Băile Figa.

Potrivit statisticilor Primăriei Beclean, în acest sfârșit de săptămână care tocmai a trecut s-a înregistrat un număr record de turiști pentru sezonul estival 2019, iar afluxul turiștilor este în creștere.

“A fost cel mai bun sfârșit de săptămână de anul acesta la Baile Figa, cu peste 10.000 de #turiști. Chiar și azi, fiind luni, stațiunea era plină, ceea ce ne bucură mult”, a menționat primarul Nicolae Moldovan pentru Știri din Beclean.

Veniți din toate părțile țării, dar și din străinătate, turiștii aleg să-și petreacă vacanța la Băile Figa în primul rând pentru peisajul de basm pe care-l oferă stațiunea, dar și pentru toate facilitățile oferite la prețuri mult mai bune decât în alte părți.

Intrarea costă 15 lei de persoană și include șezlongul, iar la dispoziția turiștilor se află 5 bazine (4 exterioare – dintre care două sărate, unul cu apă dulce încălzită de la soare și altul mare cu apă încălzită de un sistem special, și al cincilea de interior, cu apă caldă).

Cât despre cazare, ocupabilitatea în satul de vacanță este în acest moment de aproape 90%, recomandarea pentru turiști fiind să sune din timp pentru cazare la Baile Figa, altfel riscă să nu găsească un loc de dormit peste noapte.

#comunitateunita #stiridinbeclean #bailefiga #balaceala #relaxare #turisti