Beclenarii pot găsi plase de țânțari pentru geamuri sau uși la Termopane Beclean.

Firma, situată pe strada Parcului numărul 12, produce plase de țânțari pentru toate tipurile de geamuri la „cele mai bune prețuri” după cum susțin reprezentanții Termopane Beclean.

„Cu totii stim cat e de deranjant sa ne dorim racoare, intr-o seara calda de vara, dar sa nu ne-o permitem din cauza ca ne este teama ca, daca deschidem geamul, vor intra in casa tantari, musculite, albine si alte vietati zburatoare, care ne tulbura linistea. Plasele impotriva tantarilor aplicate ferestrelor sunt modul principal prin care veti reusi sa ve bucurati linistiti si fara a fi deranjati in serile calde, de zgomotul si intepaturile insectelor. Folosind plasele veti putea sta intr-un spatiu bine aerisit fiind in acelasi timp protejati”, mai transmit reprezentanții Termopane Beclean pe pagina de Facebook a firmei.

Pentru cereri de ofertă sau întrebări legate de produsele oferite doritorii pot trimite un e-mail la adresa traianmoldovan15@yahoo.com sau pot suna la numărul de mobil 0744 690 849.

De asemenea, se poate merge și personal la sediul firmei pe Strada Parcului nr. 12.

Termopane Beclean, una dintre cele mai cunoscute firme din domeniul tâmplăriei PVC sau aluminiu vine cu noutăți pentru clienți. Iată unde pot fi consultate cele mai bune oferte ale companiei și datele de contact

(P – publicitate)