Premieră de 8 Martie la Beclean! Florăria Andora oferă livrare la domiciliu pentru aranjamentele florale. Serviciul este gratuit comenzilor de peste 100 de lei și contra cost celor cu o valoare mai mică de această sumă. 

„Da, pentru Beclean e inedită ideea. Sper să vină mai ales în sprijinul celor care sunt departe și ar vrea să-și surprindă plăcut persoana dragă. În mod normal sunt contactat pe Facebook, la sediu sau telefonic la 0740 588 661”, a spus în exclusivitate pentru Știri din Beclean Andrei Bindea, patronul Florăriei Andora.

Și tot de Ziua Femeii, Florăria Andora a introdus la Beclean conceptul „flower box” (n.r. flori în cutie) menit să aducă și mai multă bucurie pe chipul celor care primesc flori în dar.

Cei intersați să vadă mai multe fotografii cu noile aranjamente florale dedicate zilei de 8 Martie pot accesa pagina de Facebook a Florăriei Andora, aici. Vă amintim, sediul florăriei se află pe strada Piața Libertății, numărul 17, chiar lângă fostul „Complex”. Pentru detalii, puteți suna la numărul de telefon 0740 588 661.