Căienarii vor avea parte de o schimbare importantă pentru comuna lor! În premieră pentru Căianu Mic, primarul Paul Știr plănuiește să denumească toate cele 46 de străzi de pe raza comunei, în așa fel încât din primăvară toți cetățenii să aibă trecut în buletin și numele străzii pe care locuiesc. 

Mai mult, pentru elaborarea nomenclatorului stradal a fost solicitată și părerea locuitorilor comunei.

Primarul Paul Știr a făcut anunțul duminică seara pe pagina sa de Facebook, anunțând totodată că toate străzile care vor primi un nume vor fi și asfaltate.

„Oameni buni, vă aduc la cunoștință că, Primăria Căianu Mic lucrează la elaborarea nomenclatorului stradal. Prin această lucrare vor fi atribuite denumiri la toate străzile de pe raza comunei. În acest sens, vin cu următoarea întrebare: doriți păstrarea denumirilor populare, așa cum sunt recunoscute în prezent pe plan local, sau propuneți atribuirea unor denumiri noi ? Aștept răspuns din partea dumneavoastră! Eventualele sugestii, propuneri, vă rog să le transmiteți prin facebook (în privat), email, telefon, sau la sediul primăriei.

Începând de anul viitor, vom demara lucrările de asfaltare pentru un număr de 46 străzi din întreaga comună, iar fiecare stradă va fi semnalizată cu indicator pe care se va înscrie numele străzii respective. Deasemenea, fiecare denumire de stradă se va înscrie și în documentele de identitate pentru fiecare cetățean în parte, în funcție de zona în care locuiește

Numai bine!

#DezvoltămComunaCăianuMic”, a postat primarul din Căianu-Mic pe rețeaua de socializare.