Pescarii pasionați vor putea participa la prima ediție a Cupei FLN, concurs de pescuit la crap!

Competiția va debuta luni pe „Balta lui OTTO”, un loc dedicat pescuitului sportiv și aflat la ieșire din localitatea Uriu, județul Bistrița-Năsăud. Potrivit organizatorilor, ”Cupa FLN” se va desfășura timp de 48 de ore, în perioada 31 iulie – 2 septembrie.

„În spiritul prieteniei şi al competitivităţii, cu deosebită plăcere vă aducem la cunoştinţă că, în perioada 31.08 – 02.09.2015 se organizează prima ediţie a concursului de pescuit sportiv ‘Cupa FLN’. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au ales să participe la concurs și să le urez fir întins”, precizează beclenarul Florin Botean, organizatorul evenimentului sportiv.

Potrivit lui Botean, taxa de participare este de 200 de lei, iar din cele zece locuri disponibile, deja s-au înscris nouă participanți. La final, toți concurenții se vor alege cu premii simbolice, iar câștigătorii cu diplome și cupe.

Pentru informaţii suplimentare legate de activitățile de pescuit sportiv de la Uriu, pescarii pot să acceseze pagina de Facebook „Balta lui OTTO”.