Un tânăr din Arcalia, bănuit că ar fi furat mai multe bunuri în valoare totală de peste 13.000 de lei, a fost prins!

Din fericire, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au reușit să recupereze prejudiciile infracțiuni de furt calificat a cărui principal suspect este un tânăr de 22 de ani din Arcalia.

„La data de 29 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală au dispus măsura preventivă a reținerii pe o durată de 24 de ore, față de un bărbat, de 22 de ani, din Arcalia, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, în cadrul cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că în perioada decembrie 2017-martie 2018, cel în cauză ar fi comis trei furturi. Astfel, la data de 27 decembrie 2017, în localitatea Arcalia, acesta ar fi sustras dintr-un taximetru, un telefon mobil, în valoare de 1200 de lei.

De asemenea, în perioada 24 ianuarie-27 martie a.c., bărbatul ar fi sustras bunuri, din curtea a două imobile, situate pe raza localităților Crainimăt, respectiv Chintelnic, în valoare totală de aproximativ 12.500 de lei”, se arată într-un comunicat al IPJ BN remis redacției Știri din Beclean.

Prejudiciile au fost recuperate în totalitate și restituite păgubiților.

În cursul zilei de vineri, 30 martie, tânărul va fi prezentat Judecătoriei Beclean cu propunerea de arestare preventivă.