Administrația locală beclenară va demara în 2018 proiectul pentru construirea unui Centru Multifuncţional destinat activităților culturale și de divertisment din orașul de pe Someș. 

Primăria Becleanului a propus ca acest Centru Multifuncţional să conțină săli de conferinţe şi spectacole, alte spaţii pentru diverse activităţi cultural, educative şi de divertisment şi multe alte dotări moderne.

„În prezent activitatea Casei de Cultură, precum şi alte activităţi cultural sau de divertisment nu se pot desfăşura într-un spaţiu adecvat activităţilor culturale, în prezent actuala sală de spectacole fiind improprie pentru găzduirea de spectacole în bune condiţii”, se precizează într-un comunicat de presă transmis redacției Știri din Beclean.

Cui se adresează noul Centru Multifuncțional?

Potrivit sursei citate, viitorul Centru Multifuncţional va fi destinat atât tineretului oraşului Beclean, cât şi altor categorii de persoane, cu o atenţie specială înspre persoanele de vârsta a III – a, pensionarii oraşului, care în prezent își petrec majoritatea timpului liber la mesele amenajate în Parcul Central.