Primarul Becleanului Nicolae Moldovan a devenit bunic pentru prima oară! Vestea cea mare a fost făcută în mediul online chiar de către fiica lui cea mare, Alina Căpâlna, care a devenit mamă în urmă cu trei săptămâni și care a publicat luni primele imagini cu micuța familiei. 

Tânăra Alina Căpâlna spune că venirea pe lume a Sofiei în data de 28 noiembrie este „cel mai frumos și prețios dar pe care l-ar fi putut primi vreodată de la Dumnezeu”.

„In noaptea aceasta se implinesc 3 saptamani de cand Dumnezeu ne-a facut cel mai frumos si pretios dar pe care l-am fi putut primi vreodata: Sofia . Ii suntem recunoscatori si multumitori pana la lacrimi. ❤️❤️❤️🎁👼🏻👼🏻”, a scris Alina Căpâlna la descrierea fotografiilor publicate pe pagina ei de Facebook.

Vă amintim faptul că înainte să vină pe lume micuța Sofia, primarul Becleanului Nicolae Moldovan spunea într-un interviu că rolul familiei a fost și este unul extrem de important pentru el, iar faptul că va deveni bunic îl face foarte fericit și îl responsabilizează totodată.

Fiica cea mare a primarului Nicolae Moldovan este de profesie medic dentist și este căsătorită din 2013 cu Tiberiu Căpâlna.