Nicolae Moldovan, Liviu Țermure, Caius Cârcu, Vasile Bindea, Dănuț Pop și Ligia Dănilă sunt cei șase candidați care au participat la alegerile locale din acest an pentru a deveni primar al orașului Beclean. Dintre toți, cele mai multe voturi le-a primit Nicolae Moldovan, care a devenit astfel edil-șef al Becleanului pentru a cincea oară consecutiv. 

Știri din Beclean vă arată care au fost reacțiile tuturor în mediul online pe rețeaua de socializare Facebook, după aflarea rezultatelor. De remarcat faptul că, deși a fost al doilea cel mai votat candidat, Liviu Țermure nu are cont de Facebook, iar Ligia Dănilă, ultima clasată, deși are cont pe Facebook, nu a transmis niciun mesaj până la ora transmiterii acestui articol prin intermediul mediului online.

Nicolae Moldovan (PSD): „Vreau să vă mulțumesc dragii mei beclenari pentru faptul că ați dorit și de această dată să fiu primarul vostru! Vă sunt recunoscător tuturor celor care ați mers la vot și vreau să știți că sunt foarte fericit! O să continuăm dezvoltarea orașului Beclean, așa cum v-am promis. Ca întotdeauna: ÎMPREUNĂ! Primarul vostru, Nicolae Moldovan

Caius Cârcu (PMP): „Buna ziua dragi cetateni ai orasului Beclean! Mi-am ingaduit sa astept ieri publicarea rezultatelor finale ale alegerilor locale din orasul Beclean! Partidul Miscarea Populara a obtinut un loc in Consiliul local! Nu imi vine sa spun ca „Am castigat” aceasta functie ci mai degraba VOI ati castigat, atat cei care m-ati votat cat si ceilalti care au avut alte optiuni. Cu totii ati castigat un consilier local pentru voi, echidistant fata de celelalte partide si care se ridica deasupra promisiunilor transmise prin grai de politician de catre toti candidatii in campania electorala!
Nu astept felicitari, ci eu va felicit pe cei care au avut incredere in echipa noastra! Voturile acordate noua au fost ale maturitatii si nu pot sa spun decat ca asta ma onoreaza si imi dau speranta ca nimic nu e imposibil! Va multumesc!”

Vasile Bindea (UNPR): „În urma rezultatelor parțiale câștigătorul alegerilor pentru funcția de primar al orașului Beclean este domnul Nicolae Moldovan. Felicitări și sa fiți aproape de oameni”. „Mulțumesc celor care mi-au acordat increderea. Mulțumesc echipei care m-a susținut. A fost o campanie electorala dificilă și rezultatele au arătat dorința majorității beclenarilor. Respectam aceasta decizie și sper sa fie una corecta. Celor care au votat echipa UNPR le mulțumesc și le promit ca vom rămâne alături de ei. Doamne ajuta.”

Dănuț Pop (M10): „Bună seara oameni buni, Vă mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată și pentru mesajele de încurajare. Am prezentat printr-un program viziunea mea privind administrarea orașului, mulțumesc celor care m-au votat.Desi am fost puțini, eu nu am sa mă opresc aici,voi lupta și mai mult pentru o administrație eficientă, în folosul cetățenilor, pentru o Românie frumoasa și fără corupție. Împreună vom reuși sa facem din aceasta țară una în care copiii noștri vor creste sănătosi și educați!”

Vă amintim faptul că în urma alegerilor de duminică, 5 iunie, PSD a ieșit învingător la Beclean. Dacă la funcția de primar Nicolae Moldovan și-a asigurat încă un mandat cu 78,08% dintre voturile valabil exprimate, la voturile pentru consilieri județeni tot PSD a ieșit învingător cu 61%, iar la voturile pentru consilieri locali procentul a fost de 60%.

Conform calculelor, după redistribuire, noul Consiliu Local din Beclean va fi format din: 11 consilieri PSD, trei de la PNL, doi de la UDMR și unul de la PMP.

Citește și: Alegeri locale 2016 Beclean. Prezența la vot în timp real și primele rezultate, după închiderea urnelor – LIVETEXT