• Astăzi este: miercuri, septembrie 20, 2017

Ce a pățit un cetățean moldovean, prins conducând fără permis prin Beclean

Mihaela Hiticaș
iulie15/ 2017

Un tânăr din Republica Moldova s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de polițiștii din Beclean conducând un tractor prin localitate, fără a avea permis de conducere.

Oamenii legii l-au depistat în data de 13 iulie, când moldoveanul se afla la volanul unui tractor.

„La data de 13 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean au depistat în trafic, un tânăr, de 29 ani, din Republica Moldova, în timp ce conducea pe raza orașului Beclean un tractor, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, se precizează într-un comunicat al IPJ BN.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Recomandarea Poliției:

​”NU VĂ URCAȚI LA VOLAN dacă nu dețineți permis de conducere! Pe lângă posibilitatea producerii unui accident rutier, persoanele care conduc fără a deține permis de conducere riscă și închisoarea de la unu la cinci ani„, mai transmite IPJ BN.

Distribuie și tu!
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on Tumblr0Email this to someoneShare on StumbleUpon0Digg thisPrint this page

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>