Revelion 2017, „La Vasile„! Cel mai nou restaurant din oraș le-a pregătit clienților o petrecere de zile mari la cumpăna dintre ani!

Restaurantul „La Vasile” organizează REVELION 2017 într-o atmosferă de sărbătoare întreținută de Formația „Coral”. Invitații sunt așteptați sâmbătă, 31 decembrie, de la ora 20.00, să se distreze împreună și să întâmpine ANUL NOU așa cum se cuvine, plini de voie bună și de bucurie.

Din meniul festiv nu vor lipsi gustări reci diversificate, gustări calde, printre care: păstrăv prăjit cu legume la capac și sos de usturoi, friptură, piept de curcan, mușchiuleț de porc împletit sau sarmale cu ciolan și cârnați. La desert va fi pregătit un tort cu caramel. Nelipsite vor fi și șampania, precum și băuturile alcoolice sau non-alcoolice dintr-o gamă variată.

Prețul unui meniu pentru noaptea de Revelion costă 200 de lei/persoană. Pentru detalii și rezervări, puteți suna la numărul de telefon 0744 380 233

Vă amintim, restaurantul „LA VASILE” și-a deschis de curând porțile și este situat pe strada 1 Decembrie 1918 la numărul 32 (chiar vizavi de spital).

img_6802