Se redeschide Royal Doner Kebab, prima șaormerie din Beclean în care clienții pot vedea cum se prepară totul chiar sub ochii lor.

După o pauză de aproape trei săptămâni, șaormeria care se află aproape de Spitalul orășenesc se redeschide începând de luni, 22 octombrie, cu forțe proaspete și cu un meniu bine pus la punct.

Vă amintim faptul că proprietarii au decis să închidă temporar șaormeria la începutul lunii octombrie după doar două zile de funcționare, întrucât personalul puțin nu a reușit să satisfacă pe deplin numărul mare de clienți.

#Știrea inițială, scrisă chiar la inaugurare:

Șaorma proaspătă din carne de pui sau de vită, asta pot găsi de azi înainte la Royal Döner Kebab din Beclean toți cei care preferă acest tip de mâncare rapidă specific orientală și devenită în ultimii ani foarte cunoscută și în România.

Șaorma “cu de toate” se prepară începând de luni, 1 octombrie, și în Beclean la localul situat pe strada 1 Decembrie 1918, numărul 57. Mai exact, șaormeria nouă se află aproape de Spitalul Orășenesc, chiar lângă Farmacia Măluțan.

Cu prețuri începând de la 10 lei, clienții pot cumpara șaorma la lipie, iar pe lângă nelipsita carne de pui sau de vită se pot adauga ingrediente proaspete printre care salată, diverse alte legume, cartofi prăjiți sau sosuri speciale.

Bucătăria beneficiază de aparate de gătit de ultimă generație, iar localul în sine este unul primitor cu băncuțe confortabile și mese încăpătoare.

Și, cel mai important, totul se află într-un spațiu deschis în așa fel încât clientul să vadă cum se prepară felul de mâncare dorit.

Inaugurarea oficială a avut loc luni, în prima zi a lunii octombrie, de la ora 11.00. Clienții au fost așteptați cu un preț special de 10 lei, iar începând de marți prețurile pot varia în funcție de sortiment.

“Vreau să le mulțumesc tuturor celor care ne-au călcat pragul din prima zi în număr așa de mare și le cer scuze pentru eventualele neplăceri. Aș vrea sa mai adaug ca noi suntem in luna Octombrie intr-o faza de testare și din cauza asta nu avem toate meniurile disponibile.  Dar din luna Noiembrie speram sa avem toate produsele așa cum ne dorim cu toții”, a precizat pentru Știri din Beclean Ștefan și Flavia, proprietarii șaormeriei.

Mai mult, având în vedere fluxul mare de clienți, șaormeria Royal Döner Kebab face angajări. Se caută casier, ajutor de bucătar și o persoană la curățenie.

Programul zilnic este între orele 10.00 și 22.00.

Poftă bună tuturor!