Nou la Beclean! S-a deschis “La Patrick”, cea mai nouă spălătorie auto din oraș, cu servicii speciale de curățare pentru tapițerii auto, interior sau exterior, dar și pentru covoare. 

Spălătoria beneficiază de cele mai performante ustensile din domeniu, de produse profesionale, dar mai ales de personal dedicat care va curăța autovehiculele ca la carte, cu pasiune pentru lucrurile bine făcute. 

Drept dovadă, vedeți fotografiile de mai jos cu “înainte și după”, îndeosebi partea de interioare. 

Cum atenția la detalii este una dintre principalele calități ale spălătoriei auto “La Patrick”, #primii #clienți vor primi o răcoritoare, apă sau cafea #gratis, astfel încât timpul de așteptare să fie unul cât mai plăcut. 

Pe lângă autoturisme, se pot spăla atât utilaje cât și camionete sau dube, boxele fiind suficient de încăpătoare și pentru acestea. 

Spălătoria se află aproape de centrul orașului, vizavi de agenția Badoc. Accesul se face din intersecția cu Pepco, către strada Obor, imediat după chioșcuri, prima alee la dreapta. 

Este ușor de găsit întrucât sunt afișate două reclame mari, atât la intrarea pe alee, cât și pe spălătorie. 

Programul este de luni până sâmbătă, între orele 9.00 și 18.00. 

Duminica este închis. 

Mult succes în afacere, Lidia și Jancsy Palatkas! 


#comunitateunita #stiridinbeclean #afacerilocale #ad #publicitate #antreprenorilocali #spalatorieauto #tapiteriiauto #inaintesidupa #calitatebuna #preturibune