„Cake&Coffe Karamel”, așa se numește cel mai nou local care s-a deschis la Beclean, chiar pe strada cu liceul. Este vorba despre o cofetărie-cafenea, care oferă clienților chiar și cocktail-uri dacă doresc.

Decorat într-un mod în care atmosfera este una primitoare, proprietarii localului speră ca toți clienții care le vor trece pragul să fie fericiți că au găsit alternativa ideală de petrecere a timpului liber.

„Ne adresăm tuturor celor care își doresc să găsească la Beclean un loc prietenos și mai ales primitor în care să poată sta alături de familie sau de prieteni la o poveste și să se relaxeze”, a precizat Izabela Rusu, managerul Cake&Coffe Karamel.

Potrivit acesteia, Cake&Coffe Karamel va începe în câteva săptămâni, sau poate chiar mai repede, să le ofere clienților deserturi delicioase pe lângă cocktail-uri, sucuri sau cafele.

Programul este de luni până vineri de la 7.00 la ora 22.00, sâmbăta este de la 7.00 la 23.00, iar duminica de la 9.00 la 23.00.

Se angajează vânzător

Proprietarii mai anunță faptul că angajează încă o vânzătoare pentru Cake&Coffe Karamel, echipa având nevoie de cineva în plus pe acest segment. Mai multe detalii puteți afla de la numărul de telefon 0742.525.354, persoana de contact fiind Izabela Rusu.

 

(P – publicitate)