Două femei s-au luat la harță duminică la Băile Figa, după ce una dintre ele a acuzat-o pe cealaltă de faptul că i-ar fi furat telefonul mobil. 

Pe fir au intrat imediat jandarmii, care au intervenit pentru a calma spiritele. Totul s-a petrecut în jurul orei 16.00, când o sibiancă în vârstă de 32 de ani o acuza vehement pe o maramureșeancă de 17 ani de faptul că i-a furat telefonul.

Și totul pe bună dreptate, se arată într-un comunicat al jandarmilor.

„Jandarmii au intervenit pentru a calma spriritele, cele două femei fiind întrebate despre cauza conflictului, după care s-a trecut la verificarea bagajelor pentru a se stabili dacă acuzele sunt reale. După verificări, s-a constatat că numita D. M. de 17 ani din Vişeu de Sus, judeţul Maramureş, avea în bagaje un telefon marca Samsung Galaxy Ace 4, de culoare alb, cu husă de protecţie roz, care aparţinea de fapt numitei A. S. de 32 de ani din Şeica Mare, judeţul Sibiu”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud.

Sursa foto: IJJ BN

Sursa foto: IJJ BN

Potrivit sursei citate, cele două femei au fost conduse la poliţie, iar pe numele fetei de 17 ani, jandarmii au întocmit actele de constatare şi sesizare pentru infracţiunea de furt. Documentele au fost înaintate Poliţiei oraşului Beclean, pentru continuarea cercetărilor.