“Un loc de suflet”, așa s-ar putea caracteriza pe scurt salonul de înfrumusețare Amely “Jardin de la Beauté” din Beclean, mutat recent în casă nouă.

Noul sediu al salonului se află în centrul orașului, la parterul blocului de pe strada Parcului (strada care duce către Piața Mare), chiar pe colț.

Salonul a fost amenajat extrem de cochet, clienții având parte de răsfățul cuvenit într-o atmosferă caldă și primitoare.

”Ne-am dorit dintotdeauna un spațiu ca acesta, în care să ne desfășurăm activitatea în condiții excelente și în care și clienții noștri să se simtă confortabil”, a spus pentru Știri din Beclean Amalia Henteș, proprietara salonului.

(Credit Foto: Bella Știr)

Încăperile sunt generoase și luminoase, iar pe lângă cele specifice unui salon de înfrumusețare au fost așezate câteva piese de mobilier, unele cu tapițerie din catifea, astfel încât toți cei care trec pragul salonului să se poată simți cât mai bine.

Pe mâini bune

Cu o selecție bogată de produse profesionale, dar mai ales cu multă pricepere, Amalia Henteș (hair-stylist), Semida Mititean (make-up artist) și Camelia Damarys (nail artist) își așteaptă vizitatorii cu entuziasm și cu foarte mult drag.

Dacă doriți să vedeți mai multe fotografii cu noua locație și cu diferitele rezultate ale muncii de zi cu zi din salon, puteți vizita pagina de Facebook Amely “Jardin de la Beauté”, acolo unde se postează aproape zilnic noutăți.

Pentru programări la salon puteți apela numerele de telefon:

+40 (755) 348 772 – Amalia,

+40 (763) 621 754 – Camy,

+40 (751) 578 119 – Semida.