Beclenarii de toate vârstele care vor să practice din toamnă arte marțiale trebuie să știe că deja se fac înscrieri la Taekwondo și Taerobik. Cursurile se vor desfășura la sala de sport de la Școala „Nouă” și sunt organizate la Beclean de câtre Clubul Sportiv ILYO. 

Antrenorul care se ocupă de sportivii din Beclean este nimeni altul decât Orban Ioan, cel care a obținut rezultate excelente de-a lungul timpului mai ales cu sportivii Ana Luiza Bindea și Ștefan Agrișan.

De altfel, cel mai recent, copiii antrenați de Orban Ioan au fost într-un stagiu de pregătire tehnico – tactică la Gurghiu, județul Mureș. Acolo, beclenarii Ana Luiza Bindea și Vlad Costin Simijdean au participat la un concurs la care s-au clasat pe podium.

Pentru înscrierile la Taekwondo sau Taerobik, beclenarii intersați pot să-l contacteze pe antrenor la unul dintre numerele de telefon 0743 376 333 sau 0752 224 325. E bine de știut că Orbán Ioan organizează de trei ori pe săptămână Taerobik, de la ora 21.00, special pentru doamnele care vor să se mențină în formă.

Ce înseamnă TAEKWONDO?

Taekwondo (în coreeană 태권도 (hangul) / 跆拳道 (hanja) [tʰɛk͈wʌndo]), transcris și ca Taekwon-Do sau Tae Kwon Do) este o artă marțială coreeană, caracterizată în special prin lovituri înalte cu piciorul, precizează Wikipedia.

Ce este Taerobik?

Taerobik reprezinta ultima moda in materie de exercitii fizice, fiind o combinatie intre aerobic, taekwondo si antrenamentele cu greutati.