Compania de apă Aquabis a anunțat faptul că joi se va sista furnizarea apei reci în partea de sus a orașului Beclean, precum și în cartierul Figa!

Totul, pentru remedierea unor defecțiuni care au apărut pe rețea.

„Mâine, 10.09.2015, între orele 09:00 – 12:00 se va sista TOTAL furnizarea apei reci în localitatea Beclean, partea de sus a orașului, pe următoarele străzi: 1 Decembrie 1918, Horea, Cloșca, Crișan, Liliacului, I.P.Retegan, N. Bălcescu, L. Blaga și Cartierul Figa, pentru remedierea unor defecţiuni apărute pe reţeaua de apă rece. În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii), fapt pentru care, înainte de consum, vă rugăm să lăsaţi apa să curgă câteva minute pentru limpezire. S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval”, se arată în comunicatul Aquabis.

Totuși, dacă aveți nevoie de informații suplimentare, este bine de știut telefonul dispeceratului Aquabis: 0263-213.117 sau 0372-742.478.