Se ia gazul marți la Beclean pe patru străzi din oraș!

Compania de distribuţie a gazelor naturale a anunțat că serviciul de alimentare va fi sistat marţi, 7 august, aproape toată ziua pe câteva străzi din zona centrală a orașului. 

Pentru cuplarea unei conducte noi la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, Delgaz Grid este nevoită să sisteze integral alimentarea cu gaze naturale pe străzile Al. Zorilor, Şieului, Al. Gării şi Bobâlna, respectiv, parţial pe str. 1 Dec.1918 (bl. D1-2, sc. I-IV) din oraşul Beclean, marţi, 7 august, începând cu ora 08.00.

Prin această lucrare se finalizează un proiect de investiţii care a urmărit modernizarea a peste 5.5km din reţeaua locală de distribuţie a gazelor naturale, în valoare de aproximativ 1.3 milioane lei.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, începând cu ora 21.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea alimentării să supravegheze modul de ardere a gazelor naturale timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon:

0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă)sau                                                   

0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat prin întreruperea distribuţiei gazelor naturale şi mulţumeşte consumatorilor pentru înţelegere, se precizează într-un comunicat transmis redacției Știri din Beclean. 

Delgaz Grid, compania de distributie din cadrul Grupului german E.ON, operează o reţea de gaze naturale de circa 22.000 km în 20 de judeţe din partea de Nord şi de Vest a României (Cluj, Bistrița Năsăud, Maramureș, Satu Mare, Sălaj, Timiș, Arad, Bihor, Caraș-Severin, Hunedoara, Mureș, Sibiu, Alba, Harghita, Iași, Botoșani, Vaslui, Suceava, Neamț şi Bacău) şi o reţea de electricitate de peste 81.000 km în şase judeţe din Moldova: Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui. De la intrarea pe piaţa locală, in anul 2005, E.ON a investit circa 1,5 miliarde de euro în principal pentru modernizarea reţelelor de gaze şi electricitate şi a virat către stat impozite şi taxe de 1,9 miliarde de euro.