Sezonul 2016 Baile Figa. Deschiderea oficială a sezonului estival 2016 la Băile Figa va avea loc, vineri, 10 iunie, în prezența fostului ministru Gabriela Szabo și a preşedintelui Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, Camelia Potec.

Cele două doamne ale sportului românesc au fost invitate la Beclean pentru a fi amfitrioanele unui eveniment cu totul deosebit: „Crosul Băile Figa”. Evenimentul, aflat anul acesta la prima ediție, va marca deschiderea oficială a sezonului estival 2016 a stațiunii balneare Băile Figa.

Primăria oraşului Beclean a pus la cale evenimentul sportiv, care va începe efectiv de la ora 8.30, cu o ședință tehnică a tuturor participanților la cros.

„Campionii primesc medalii… Legendele… nemurirea!”, acesta este motoul crosului care va aduna laolată sute de oameni, în special tineri din Beclean care vor alerga la prima ediție a „Crosului Băile Figa”.

Afișul crosului / Sursa foto: primariabeclean.ro

Sezonul 2016 Baile Figa. Vă amintim faptul că stațiunea se află la o distanță mică de orașul Beclean, iar accesul la Băile Figa se face pe DN 17. Informații despre cazare puteți găsi pe cazarebailefiga.ro. Stațiunea balneară Băile Figa s-a inaugurat în iunie 2010, iar investiția a fost realizată cu ajutorul fondurilor europene PHARE 2005 și se ridică la peste două milioane de euro.

Vezi și: Cum arată Băile Figa văzute de sus. Filmulețul de prezentare IMPRESIONANT – VIDEO