Bistrițenii de la The Boulevard vor cânta în premieră alături de beclenari, la o seară de karaoke organizată vineri la Terasa Parc. 

La evenimentul care va avea loc așadar în data de 18 august sunt așteptați toți beclenarii de toate vârstele, talentați în ale cântatului, sau mai puțin. Seara de karaoke va marca zece ani de existență al localului Terasa Parc.

Organizatorii le oferă șansa tuturor să-și demonstreze talentul la muzică pe ritmuri cunoscute de toată lumea, de la ora 21.00, cu acompaniamentul live al bistrițenilor de la The Boulevard.

„The Boulevard sunt pregatiti sa cânte alături de tine. E rândul  tău să urci pe scena noastră și să demonstrezi ce poți. Terasa Parc este locul in care te poti face auzit! Trupa The Boulevard te invita sa iti demonstrezi talentul in materie de muzica! Scena noastra este locul in care poti demonstra ca poti sa canti alaturi de o trupa. :)”, se arată pe rețeaua de socializare Facebook, acolo unde a fost creat un eveniment special pentru seara de karaoke.

Intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Mai multe informații legate de rezervări puteți afla direct de la barul Terasei Parc, sau apelând la numărul 0752 093 809.