O tânără din Beclean a fost victima unei tentative de viol chiar în scara blocului unde locuiește, imediat după ce s-a întors de la o nuntă în zorii zilei de duminică.

Totul s-ar fi petrecut în jurul orei 5 dimineața, când tânăra în vârstă de 22 de ani a coborât dintr-o mașină și s-a îndreptat către scara de bloc al apartamentului unde locuiește în zona veche.

În urma pașilor ei se afla un tânăr în vârstă de 30 de ani din Beclean, care nu a ezitat să intre în scara de bloc după tânără și să încerce să o dezbrace pentru a o obliga să întrețină raporturi sexuale cu acesta.

Tânăra s-a zbătut să scape din mâinile agresorului și în cele din urmă a reușit să fugă pe scări către ușa apartamentului.

Agresorul a fugărit-o pe scări, însă din fericire tânăra de 22 de ani a reușit până la urmă să intre în casă și să sune imediat la 112 pentru a anunța ce i s-a întâmplat.

Din fericire, jandarmii au fost operativi și au reușit să prindă agresorul în mai puțin de o oră. Acesta se întorsese la locul tentativei de viol pentru a-și recupera telefonul mobil picat în timp ce încerca să siluiască tânăra.

A recunoscut tot, iar acum se află în arest.

Ulterior, potrivit unor surse Știri din Beclean, oamenii legii și-au dat seama că tânărul prins a fost implicat în trecut și în alte spețe de violențe din cauza consumului de alcool. Niciuna dintre spețe nu avea legătură însă cu agresiuni sexuale sau tentativă de viol.

Iată comunicatul oficial al Jandarmeriei Bistrița:

“Duminică, 02 iunie a.c., o tânără de 22 de ani, a fost acostată de un bărbat în scara blocului în care locuia. Acesta a încercat să o violeze dar tânăra s-a opus şi a început să strige după ajutor.

Când a reuşit să se elibereze din braţele bărbatului, a fugit în casă şi a solicitat sprijinul jandarmilor. Imediat o patrulă de Jandarmerie din cadrul Plutonului oraşului Beclean a pornit înspre zona indicată iar tânărul a fost surprins în faţa scării unde a fost atacată tânăra. Cel în cauză şi-a pierdut telefonul mobil în timpul încăierării şi se întorsese să îl caute.

Fapta s-a petrecut în jurul orei 5 dimineaţa, iar tânăra se întorcea de la o nuntă.

Bărbatul a fost predat poliţiştilor, care au demarat cercetările pentru infracţiunea de tentativă de viol”, informează Jandarmeria Bistrita.