Termopane Beclean, una dintre cele mai cunoscute firme din Beclean în domeniul tâmplăriei PVC sau aluminiu vine cu noutăți pentru toți clienții.

În curând va fi lansată o nouă linie de producție cu ajutorul căreia sistemele de ferestre și uși din PVC sau ALUMINIU vor avea un plus de calitate. Totul, la prețuri extrem de avantajoase.

„Din 2004 și până în prezent, am reușit să dăm calitate produselor noastre prin ambiția și plăcerea noastră de a prelucra sistemele de ferestre și usi din PVC sau ALUMINIU, echipa fiind într-o continuă perfecționare. În 2018 ne adaptăm cerințelor de pe piață și venim cu un management modern, reușind astfel să atingem cele mai moderne cerinte de design, izolare fonică și termică ridicată. Misiunea societății este aceea de a furniza tâmplăria de PVC sau ALUMINIU către parteneri specializați în montarea și revânzarea tâmplăriei produsă în atelierul nostru. Partenerii noștri sunt marile concerne de pe piață ale sistemelor de PVC precum SALAMANDER, WEISS PROFIL, VEKA, aluminiu profil CORTIZO sau ALUMIL”, a precizat Adrian Moldovan, reprezentantul firmei S.C. Prod Com Duțu S.R.L., cunoscută tuturor ca „Termopane Beclean”.

Potrivit acestuia, termenul de execuție al lucrărilor este între 10 și 15 zile lucrătoare.

Interesant este faptul că în perioada 2-16 aprilie 2018, toate produsele vor avea o reducere de 20%.

Pentru cereri de ofertă sau întrebari legate de produsele oferite doritorii pot trimite un e-mail la adresa traianmoldovan15@yahoo.com sau pot suna la numărul de mobil 0744 690 849. De asemenea, puteți merge personal la sediul firmei de pe Strada Parcului nr. 12.

Mai multe fotografii cu lucrările firmei Prod Com Duțu puteți vedea pe pagina de Facebook Termopane Beclean.

Mai jos, câteva dintre profilele utilizate în realizarea lucrărilor de tâmplărie marca „Termopane Beclean” (Veka, Weiss, Salamander și Cortizo).

(Publicitate – P)