Mulți sunt turiștii care, aflați pentru prima dată la Băile Figa, rămân impresionați de stațiunea balneară aflată în grija administrației locale beclenare.

Unul dintre acești turiști este o femeie din București, fostă profesoară de limba franceză, care și-a petrecut o săptămână în stațiunea de la marginea Becleanului.

Ildiko Parepa a stat de vorbă cu reporterul Știri din Beclean și a recunoscut cum a fost prima dată când a văzut Băile Figa.

„Vă mărturisesc faptul că înainte să ajung aici la recomandarea unui nepot am căutat pe internet informații despre Băile Figa și am fost destul de mulțumită de ceea ce am văzut. Însă când am ajuns aici și am văzut cu ochii mei cum arată stațiunea, chiar am rămas cu gura căscată„, a povestit Ildiko Parepa în exclusivitate pentru Știri din Beclean.

Doamna Parepa, căreia îi place să spună despre sine că este „o persoană mai puțin tânără”, a ținut morțiș să sublinieze că nu se aștepta să descopere un astfel de loc de vacanță, în inima naturii, extrem de curat și de îngrijit.

„Este un colț de Rai! Așa ceva eu nu am mai văzut. Veneam în fiecare dimineață la piscină, iar aleea de la intrare înconjurată de flori parcă te poartă într-un paradis”, a precizat fosta profesoară de franceză, care a fost și director de școală generală în București.

În plus, ce i-a mai plăcut acesteia, pe lângă frumusețea locului, au fost și serviciile la prețuri foarte bune.

„Avem și noi lângă București parcuri balneare, dar niciunul nu mi-a plăcut așa de mult ca și cel de aici. Este ceva nemaipomenit ce s-a realizat la Băile Figa și mă bucur că am aflat că o să se extindă în câțiva ani și cu un centru spa. Felicitări tuturor beclenarilor!„, a conchis Ildiko Parepa.

Centrul Spa, susținut de Ministerul Turismului

Vă amintim faptul că proiectul Centrului Balnear Spa de la Băile Figa a fost nominalizat în 2015 la World Architecture Festival din Singapore. Atunci, a fost considerat ca fiind între primele șase proiecte din lume pe segmentul wellness.

Citește și: Unde puteți găsi cele mai bune oferte de cazare la Băile Figa 

Potrivit reprezentanților Primăriei Beclean, extinderea balneară este susținută de Ministerul Turismului, care a inclus deja centrul Spa Băile Figa în lista unor proiecte de investiții pentru următoarea perioadă.

 

Cazare Băile Figa. Care este cel mai căutat site dedicat exclusiv cazărilor la Băile Figa – FOTO