Pagina de Facebook Băile Figa se află pe locul trei în topul celor mai apreciate pagini din județul Bistrița-Năsăud, pe cea mai cunoscută rețea de socializare din lume. Reiese asta din cea mai recentă statistică a site-ului care monitorizează toate paginile create pe Facebook în România, Facebrands.ro. 

Potrivit statisticilor Facebrands.ro, în județul Bistrița-Năsăud există nu mai puțin de 101.660 utilizatori, ceea ce reprezintă 1,31% din totalul utilizatorilor din România.

Dintre aceștia, peste 52.000 de utilizatori Facebook există în municipiul Bistrița, câte 7.000 de utilizatori  în Sângeorz-Băi și Borșa, un număr de 4.300 de utilizatori în Năsăud și nu mai puțin de 3.300 în Beclean. Interesant este că în topul județului nostru apare și Vatra Dornei, municipiu al județului Suceava, cu peste 10.000 de utilizatori.

Cum grupul de Facebook Știri din Beclean are aproape 3.000 de membri, este lesne de înțeles faptul că aproape toți beclenarii cu un cont de Facebook sunt prezenți acolo pentru a afla toate noutățile legate de comunitatea lor. 

Aceeași statistică citată mai sus scoate în evidență și faptul că în Bistrița-Năsăud  peste 85.000 de utilizatori de Facebook din România au dat „LIKE” paginii „Veghetor”, alți peste 34.000 paginii „Bistrița”, iar alți aproape 35.000 au apreciat pagina „Băile Figa”. În același top apare și pagina Beclean pe Someș cu peste 5.000 de fani.

pagini de facebook bistrita nasaud

 

De remarcat faptul că numărul conturilor de Facebook deținute de către utilizatorii din România a ajuns, în prezent, la 8,3 milioane, în creștere cu 1,22% față de ultima estimare realizată în luna noiembrie a anului trecut, arată datele cuantificate de Facebrands.ro, serviciul de monitorizare a paginilor românești create pe rețeaua de socializare, informează Agerpres.

Despre Facebrands.ro

Facebrands.ro este site-ul care monitorizează paginile create pe Facebook de către persoane și instituții (companii, ONG-uri etc) și arată creșterea numărului de fani al acestora pe zile și săptămâni, împreună cu alte pagini din aceeași categorie.