Un autoturism parcat a ars aproape în totalitate, marți seara, la Șieu Odorhei! Flăcările puternice amenințau să cuprindă și alte mașini aflate în imediata apropiere, pericolul unei tragedii fiind iminent.

Din fericire, pompierii de la Garda de Intervenţie Beclean, cu două echipaje de stingere, au reuşit să lichideze incendiul în aproximatix 10 – 15 minute.

De asemenea, aceștia au reuşit să protejeze și să salveze practic celelalte șase autoturisme parcate în imediata apropiere. La fața locului s-a deplasat și un echipaj de prim ajutor SMURD, însă din fericire nu a fost nevoie de intervenția paramedicilor, nefiind înregistrate victime.

Autoturismul cuprins de flăcări a ars aproape in totalitate, incendiul manifestându-se generalizat cand au ajuns echipajele de intervenţie.

„După finalizarea intervenţiei, în urma cercetarii preliminare de la faţa locului, a fost stabilită cauza probabilă a incendiului ca fiind ‘folosirea intenţionată a unei surse de aprindere pentru a genera incendiul'”, a declarat lt. Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU BN.