Un beclenar deschide lista candidaților PMP Bistrița-Năsăud pentru Senatul României. Este vorba despre consilierul local Caius Cârcu, de profesie jurist, care va candida anul acesta la alegerile parlamentare pentru funcția de senator de pe poziția fruntașă. 

La Camera Deputaților primul de pe listele PMP BN este chiar președintele filialei bistrițene, Ionuț Simionca, de profesie inginer zootehnist.

Pe locul al doilea la Camera Deputaţilor se află Diana Orşan, vicepreşedinte al PMP Bistriţa, de profesie medic, infomează observatorbn.ro.

Pe locul 3 se află Oana Andreea Săcălean, preşedintele Organizaţiei de Femei PMP BN, de profesie inginer economist.

Locul 4 este ocupat de beclenarul Vasile Bindea, primvicepreşedinte PMP BN, de profesie politolog. Pe locul 5 la Camera Deputaţilor se află Adrian Mihai Bodiu, preşedintele Organizaţiei PMP Năsăud, de profesie inginer transporturi.

La Senat, după Caius Cârcu, care este secretarul general al PMP BN, se află Grigore Iuga, de profesie economist.

„Cei care se află pe listă sunt oameni care provin din rândul celor dornici de a schimba clasa politică, nu doar ca şi înfăţişare, ci şi cu idei, proiecte noi, nefiind coordonaţi de nimeni din spate. Toate ideile noastre sunt iniţiative proprii. În perioada de campanie o să venim cu probleme reale ale comunităţilor, lucruri care trebuie rezolvate”, a spus preşedintele PMP Bistriţa-Năsăud, Ionuţ Simionca, potrivit sursei citate.