Un nou set de paturi au fost donate Spitalului din Beclean! Transportul a fost recepționat chiar joi de către managerul Spitalului Orășenesc, Bogdan Tușa. 

De altfel, vestea a fost făcută de acesta în mediul online, fiind apreciată de numeroși beclenari.

Cine a făcut donația

„Un nou transport cu 33 de paturi, saltele și noptiere a ajuns astăzi 16.06.2017, în cadrul Spitalului orășenesc Beclean, donație din partea Spitalului Dietrich-Bonhoeffer-Klinikum Neubrandenburg din Germania.
Mulțumim pe aceasta cale Asociației de prietenie romano – germană, Bistrița-Neubrandenburg. Mulțumim domnului Ștefan Guzu, vicepreședintele asociației, d-lui Manfred Dachner – președintele asociației, d-lui Liviu Olariu – președintele de onoare al asociației, care împreună au efectuat demersurile necesare realizării acestui nou transport, precum și d-lui Dorin Stoian, directorul general al societății Comelf S.A. Bistrița, pentru sprijinul acordat cu transportul acestor paturi din Germania și până în cadrul unității noastre„, este mesajul postat pe Facebook.

Potrivit managerului Spitalului, în total la Beclean vor ajunge 150 de astfel de paturi, urmând să se mai facă încă două transporturi similare celui de joi și primului din luna mai a acestui an.