Baile Figa 2017. Sezonul estival 2017 la Băile Figa a primit joi undă verde! Deși inaugurarea oficială va avea loc abia duminică, 4 iunie, turiștii vor putea să se bucure de toate facilitățile Complexului Balnear Băile Figa începând cu data de 1 Iunie. 

Astfel, cei care doresc să-și petreacă timpul liber la Băile Figa sunt așteptați cu brațele deschise de către administratorii Complexului, dar și de către proprietarii de pensiuni și cabane care s-au pregătit ca la carte pentru noul sezon.

Intrarea va costa ca și anul trecut, 15 lei, preț în care este inclus și șezlongul. Primăria Beclean a suplimentatat anul acesta numărul de șezlonguri disponibile, astfel încât acestea să ajungă tuturor. În plus, vor exista și noi umbrele de tip „ciupercă”, să se poată bucura și mai multă lume de umbră atunci când caută relaxare departe de razele soarelui, în interiorul complexului.

Râul leneș, toboganele cu apă, cele două piscine cu apă dulce din exterior, precum și cele cu apă sărată, dar și piscina cu apă caldă din interior sau balta cu nămol de afară, cu toate au fost puse în funcțiune, pregătite așa cum se cuvine pentru oaspeți.

Ne-am asigurat împreună cu toți lucrătorii care se ocupă de mentenanța stațiunii ca toate facilitățile să fie corespunzătoare așteptărilor turiștilor. Sunt sigur că va fi un sezon reușit, deja avem turiști care ne-au promis că Băile Figa este destinația preferată de ei„, a spus pentru Știri din Beclean primarul Nicolae Moldovan.

În fapt, primarul Becleanului a verificat personal toate facilitățile care vor fi puse la dispoziția turiștilor pentru a se asigura că totul va fi pregătit așa cum se cuvine pentru noul sezon estival.

Legat de ziua de duminică, deschiderea oficială la Băile Figa coincide cu „Înstruțatul Boului” în satul Figa, de la ora 14.00, urmat de o emisiune care va fi televizată live pe TVR 2, de la ora 16.00, timp de două ore, chiar din incinta stațiunii.  Este vorba despre emisiunea „Vine Cluju’ pe la noi”, moderată de Sergiu Vaida, invitatul principal fiind primarul Nicolae Moldovan. De asemenea, tot duminică, este așteptat un grup de polonezi care va poposi în stațiune cu mașini de epocă marca Dacia.

Imagini exclusive Știri din Beclean – 31.05.2017

Baile Figa 2017: care sunt tarifele

Tarifele sezonului 2017 la Băile Figa s-au păstrat la fel ca în 2016, astfel:

1. Taxa de intrare în Parcul balnear: 15 lei /brățară (copiii sub 7 ani au acces gratuit)

2. Taxa de intrare la piscina interioară 10 lei / brăţară

3. Taxa pentru terenul de fotbal 30 lei /oră – extrasezon (în sezon se amenajează zonă de plajă cu şezlonguri)

4. Taxa pentru terenul de tenis 10 lei / oră

5. Taxa pentru şezlong în exterior: GRATIS (înainte era de 2 lei)

6. Taxa pentru jacuzzi 2 lei / 20 min.

7. Taxa pentru saună 2 lei / 20 min.

8. Taxa pentru fitness 2 lei / oră

9. Masaj /Contract de colaborare cu un specialist 15 lei / 30 min

10. Abonament intrare 50 lei / lună dacă au avut încheiate abonamente în extrasezon inclusiv luna aprilie

11. Taxa de acces utilizare tobogane „AquaLand” 10 lei / brăţară*

12. Taxa pentru şezlong zona terenului de fotbal: GRATIS (înainte era de 5 lei)

*Important de știut faptul că pentru accesul la tobogane se va face dovada deţinerii a două brăţări: una de intrare în incinta Parcului Balnear şi una pentru accesul la tobogane.

Vă amintim faptul că stațiunea se află la o distanță mică de orașul Beclean, iar accesul la Băile Figa se face pe DN 17. Informații despre cazare puteți găsi pe cazarebailefiga.ro. Stațiunea balneară Băile Figa s-a inaugurat în iunie 2010, iar investiția a fost realizată cu ajutorul fondurilor europene PHARE 2005 și se ridică la peste două milioane de euro.

 

Cum pot beclenarii să intre GRATIS la Băile Figa. „Secretul” care asigură intrarea ieftină tot anul