Umorist băimărean cunoscut ca „Unguru’ Bulan” va veni la Beclean! Tânărul va susține în curând un stand-up Comedy inedit în orașul de pe Someș. 

Evenimentul va avea loc în data de 17 octombrie, de la ora 20.00, la Pensiunea Iris din Beclean. Pentru a-l putea asculta pe Unguru’ Bulan, doritorii trebuie să-și facă rezervare din timp. Potrivit celor care se ocupă de organizare, s-au ocupat deja șase mese din cele zece disponibile pentru participanți.

„Ca să avem garanția că se vor prezenta la stand-up comedy, participanții trebuie să vină cu un avans de 300 de lei, pentru o masă de 12 persoane, bani din care se poate consuma. Tot ce se comandă peste cei 300 de lei, se plătește pe loc, în seara respectivă. Totodată, la intrare, se va plăti un bilet pentru Unguru’ Bulan, de 20 de lei de persoană. Practic, ar fi 45 de lei de persoană”, a explicat pentru Știri din Beclean un reprezentant al Pensiunii Iris.

Surprize pentru participanți

Cum fiecare stand-up comedy se încheie cu o petrecere, se pare că și de data asta va fi la fel. Astfel, imediat după spectacol, toți invitații se vor putea distra la o petrecere etno cu Florin Cilica de la For You FM.

 

Unguru’ Bulan poate fi urmărit pe pagina de Facebook, dar și pe canalul său de Youtube, aici.