Vestea că Vasi Runcan a murit duminică, după ce s-ar fi aruncat în gol de la etajul șase al unui bloc, a șocat întreaga comunitate beclenară.

Șocul este cu atât mai mare cu cât, tânărul de doar 27 de ani era un unicul copil al familiei profesorilor Runcan și a fost extrem de dorit. În plus, familia trece prin momente extrem de dificile, domnul profesor Runcan fiind afectat de cancer pulmonar în stadiu avansat.

Din informațiile pe care polițiștii clujeni le-au transmis duminică, se pare că Vasi Runcan s-ar fi aruncat în gol de la etajul șase al unui bloc de locuințe de pe Calea Florești din Cluj-Napoca, acolo unde se afla alături de prietena sa. De altfel, oamenii legii au încercat să afle de la aceasta dacă Vasi ar fi consumat substanțe interzise înainte de gestul fatal.

În ciuda faptului că a căzut pe trotuar de la o înălțime mare, în jurul orei 7.00, Vasi Runcan nu a murit pe loc. Tânărul s-a stins la spital câteva ore bune mai târziu, medicii declarându-i decesul în jurul orei 14.00.

Pe grupul Știri din Beclean oamenii au început să scrie mesaje de condoleanțe, cele mai multe fiind legate de faptul că Vasi Runcan a fost un copil dorit de părinții lui.

„Incredibil si totusi, adevarat… Sincere condoleante,stimata doamna diriginta! Imi amintesc ce cu drag ne povesteati candva de fiecare pas al lui, de fiecare realizare… Sunt inca in stare de soc, stiind cat de mult vi l-ati dorit!!! Sincere condoleante! Sa ne ferasca bunul Dumnezeu!!!”

„Condoleante familiei Runcan. Nici nu ma pot gandi ce este in sufletul lor, stiind cat de mult si l-au dorit pe Vasilica, cat de greu au reusit si cat l-au iubit … :((”

„Nuuuuu…nu pot sa cred! Dumnezeu sa-l ierte! Ce se intampla cu lumea asta, Doamne? Vedem la stiri tragedii si ni se pare ca sunt foarte departe de noi asemenea situatii…Dar nu e deloc asa! Abia cand moartea atinge persoane cunoscute sau apropiate noua realizam cat de fragili suntem si cat de inconstient traim…Nu pot sa ma gandesc la parintii lui fara sa ma doara sufletul…Doamne, intareste-i!”

„Cumplit. Nici nu pot sa ma gândesc la durerea părinților. Doamne, cat de mult l-au iubit…”

„Doamne, m-am socat. Dumnezeu sa il odihneasca si sa le de-a putere parintilor sa treaca pentru ca foarte mult l-au iubit si dorit in viata lor”

Vom reveni cu informații legate de slujba de înmormântare la care vor participa probabil sute de beclenari.

Condoleanțe familiei!