„Azi este o zi extrem de importantă pentru orașul Beclean, zi istorică aș putea spune! Am semnat într-o ședință organizată la Turda contractul de finanțare europeană în valoare de 5 milioane de euro, prin intermediul ADR N-V: „Drumul Gării din Beclean. Îmbunătățirea mobilității urbane a orașului Beclean.”

Vă asigur că acest proiect a fost gândit în așa fel încât să ajute enorm la decongestionarea traficului din Beclean prin introducerea semaforizării acolo unde este nevoie, crearea pistelor de biciclete pe rute alternative, achiziționarea unor microbuze electrice și montarea stațiilor de alimentare electrică în punctele cheie, precum și asfaltarea unor străzi importante din Beclean și realizarea propriu-zisă a unor rute prin care să se poată evita traficul din centrul orașului.

Am participat la această întrunire de azi alături de primarii din Turda, Carei și Dej, iar cu noi au fost și reprezentanți ai Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest, cu ajutorul cărora am obținut finanțarea cu fonduri europene.

Proiectul semnat azi, 14 iunie, în favoarea Becleanului deschide lungul șir de proiecte pregătite în ultima vreme de administrația locală pentru finanțare europeană, printre care se numără reabilitarea termică a blocurilor, iluminatul public stradal cu leduri, Casa de Cultură „Liviu Rebreanu”, Centrul recreativ „Legacy”, sau Centrul de Zi pentru vârstnici.

Vă anunț că săptămâna viitoare în ședința de Consiliu Local vom solicita aprobarea pentru proiectul de modernizare al Grădiniței Albă ca Zăpada și pentru cel al construcției unui bloc social în oraș.

Toate aceste planuri ale administrației publice locale din Beclean ajută la modernizarea completă a orașului în folosul cetățenilor și sper din suflet să reușim să aducem un confort în plus tuturor beclenarilor.

#continuammunca #faptenuvorbe #PrimariaBeclean #proiecteeuropene”, este mesajul pe care primarul Becleanului l-a transmis joi pe pagina lui de Facebook.