Vicepremierul României în Guvernul Dăncilă, Viorel Ștefan, a fost luni într-o vizită scurtă la Băile Figa.

Însoțit de ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, dar și de prefectul județului, Ovidiu Frenț, vicepremierul Viorel Ștefan a aflat direct de la primarul Becleanului care sunt viitoarele planuri pentru extinderea Băilor Figa.

„Vicepremierul Viorel Ștefan a fost azi într-o scurtă vizită în stațiunea balneară Băile Figa. I-am prezentat vicepremierului planurile noastre de extindere a Stațiunii cu deja cunoscutul viitor Centru Spa, dar și cu alte proiecte special gândite pentru activități recreative pentru turiștii care ne vizitează an de an.
Vicepremierul a fost însoțit de ministrul Apelor și Pădurilor, domnul Ioan Deneș, dar și de prefectul județului, domnul Ovidiu Frenț. Sunt sigur că vom reuși să ducem la bun sfârșit toate proiectele propuse pentru zona de turism a orașului Beclean, iar Băile Figa o să fie cea mai bună moștenire pe care o vom putea lăsa copiilor noștri”, a menționat primarul Nicolae Moldovan pe pagina sa de Facebook.

Vicepremierul Viorel Ștefan nu este singura personalitate politică pe care primarul Nicolae Moldovan a invitat-o să viziteze Băile Figa.

Laa Băile Figa a fost chiar anul trecut și ministrul Transporturilor în Guvernul Tudose, căruia i s-a spus despre importanța centurii ocolitoare a Becleanului, în ideea în care orice investiție în această direcție este o necesitate pentru orașul de pe Someș, având în vedere potențialul turistic ridicat și aglomerația din timpul verii.

Centura Becleanului, pe agenda ministrului Transporturilor! Ce a făcut ministrul Cuc la Beclean