Vis devenit realitate la Școala Generală „Grigore Silași” din Beclean! Noua centrală termică pe gaz, menită să susțină încălzirea tuturor corpurilor de clădire ale școlii a fost pusă în funcțiune zilele trecute.

Lucrarea este cu atât mai importantă cu cât Școala Generală „Grigore Silași” era încălzită până anul acesta printr-un sistem care era la comun cu Colegiul Național „Petru Rareș” Beclean. Cum construcția Campusului cu bani europeni a atras după sine dotarea Colegiului Național „Petru Rareș” cu o centrală proprie, nouă, era nevoie de aceeași dotare și la Școala Generală.

Investiția a fost posibilă cu ajutorul banilor de la bugetul local, Primăria Beclean alocând pentru achiziționarea, instalarea și montarea centralei termice și a tuturor accesoriilor sale în jur de 300.000 de lei.

„Este o investiție pentru școală pe care eu mi-o doresc de 6 ani (de când am venit în Silași). Colegii mei o așteaptă de mai mulți ani. Important e să se termine și să fie o lucrare de calitate, totul în beneficiul copiilor noștri, al colegilor mei și al generațiilor viitoare”, a transmis Vasile Rus, directorul Școlii Generale „Grigore Silași” Beclean, prin intermediul paginii de Facebook a unității de învățământ.