După doi ani și jumătate, visul părintelui greco-catolic Alin Cîndea este tot mai aproape de realitate! Este vorba despre construcția unui Oratoriu în care vor avea loc și activități cu tinerii, misiuni de voluntariat și în care și persoanele vârstnice vor putea să-și petreacă timpul liber. 

Alin Cîndea a postat recent pe pagina sa de Facebook faptul că „visul e pe cale să devină realitate” și le mulțumește ”tuturor celor care s-au rugat” pentru îndeplinirea acestui proiect special.

„În urma cu doi ani si jumatate aveam un vis. Visul e pe cale sa devina realitate: un Oratoriu in care sa fie loc pentru activitati cu tinerii, pentru centrul de voluntariat si pentru persoanele varsnice care doresc sa petreaca un timp agreabil impreuna cu noi. Trebuie sa le multumesc celor care au crezut in acest proiect: echipei care m-a sustinut, tuturor celor care s-au rugat pentru noi, donatorilor si nu in ultimul rand Primariei Orasului Beclean. Multumesc. Nu mai avem foarte mult pana la finalizare, rugati-va pentru noi”, a transmis Alin Cîndea în mediul online.

Preotul Alin Ciprian Cîndea s-a născut în 1978 la Vima Mică și este fost colaborator la Radio Vatican. A absolvit, printre alte studii teologice de la noi și Universitatea Pontificală Saleziană din Roma.