Premierul Victor Ponta, ministrul Dezvoltării Liviu Dragnea, ministrul Transporturilor Ioan Rus, ministrul Sportului Gabriela Szabo și ministrul Sănătății Nicolae Băniciou vor vizita vineri Becleanul.

În prezența invitaților de la București se vor inaugura: noul sediu al Primăriei Beclean, noul bazin de înot didactic și se vor preda noile locuințe ANL. În plus, se vor vizita și alte  obiective pe care administrația locală le-a inclus în programul vizitei din data de 17 aprilie 2015.

Potrivit primarului Becleanului Nicolae Moldovan, primul eveniment de pe agenda zilei de vineri, 17 aprilie, va fi inaugurarea bazinului școlar de înot, în prezența lui Liviu Dragnea, a Gabrielei Szabo, dar și a președintelui Federației de Înot, Camelia Potec.

„După inaugurarea propriu-zisă a bazinului de înot, la ora 11.30 va fi o scurtă conferință de presă, iar împreună cu toți jurnaliștii vom vizita apoi șantierele de la Liceul Agricol și de la campusul școlar al Colegiului Național Petru Rareș. Cu toții vom merge apoi să vedem drumul județean 172 C Beclean-Figa, după care ne vom întoarce în oraș”, a explicat primarul Moldovan prima parte a programului de vineri.

Potrivit primarului, premierul Victor Ponta va ajunge la Beclean în jurul orei 16.00, însoțit de miniștrii Ioan Rus și Nicolae Băniciou.

„Va fi momentul în care se vor înmâna cheile locuințelor ANL noilor chiriași, iar apoi, de la ora 16:30, în prezența Preasfințitului Andreicuț se va inaugura clădirea nouă a primăriei și Centrul de Informare Istorica a orașului Beclean, situat în holul primariei. Tot atunci, vom promova personalitățile rang înalt ce au aparținut și aparțin orașului nostru”, a mai subliniat Nicolae Moldovan.

Vă reamintim faptul că orașul Beclean se află într-o plină transformare, centrul orașului fiind în această perioadă în plin șantier.

Primaria Beclean (5)