Moș Nicolae a adus cu el peste 400 de cadouri pentru copiii comunei Căianu Mic în data de 6 Decembrie.

Cu bună dispoziție și multă veselie, toți copilașii prezenți în parcul central din localitatea Cãianu Mic au avut parte de un spectacol interactiv intitulat “Poveste cu lipici pentru cei mici”, cu personaje din poveste, sustinut de Trupa Sclipirici si moderat de cãtre Stupinean Iulia Petruta.

Spectacolul a debutat cu aprinderea luminițelor, iar copiilor li s-a oferit ocazia să-și facă poze cu toate personajele, printre care si invitatul special, ELSA!

Spectacolul s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii, iar apoi, toti copiii doritori, au beneficiat de picturi gratuite pe față.

“Vã multumesc tuturor pentru prezentã! Multumesc colegilor mei din cadrul Primãriei pentru implicarea în organizarea acestui eveniment frumos, Consiliului Local Cãianu Mic pentru toatã sustinerea acordatã, precum si conducerii unitãtilor de învãtãmânt si corpului profesoral pentru buna colaborare cu administratia localã a comunei Cãianu Mic! La multi ani, dragi copii! Bunul Dumnezeu sã vã facã parte numai de bine!”, a transmis primarul Paul Știr pe pagina sa de Facebook.