Zi emoționantă pentru familia primarului Nicolae Moldovan, mezina Bianca Lorena primind duminică taina Sfântului Botez.

Evenimentul a avut loc la Biserica Penticostală ”Sfânta Treime” din Beclean, sub privirile unei audiențe numeroase formată atât din membrii familiei, prieteni, cât și din oficialități.

Nu au lipsit prefectul Ovidiu Frenț, deputatul Doina Pană, senatorul Ioan Deneș care este totodată și unchiul Biancăi Moldovan, viceprimarul Ștefan Mathe, directorul Spitalului Orășenesc Beclean Bogdan Tușa, precum și președintele Consiliului Județean BN, Emil Radu Moldovan, acesta din urmă fiind un bun prieten de-al primarului Nicu Moldovan.

„Ziua de astăzi a fost una deosebită pentru familia bunului meu prieten, primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan dar și pentru noi, prietenii lui și a frumoasei sale familii!

Mezina familiei, Bianca Lorena, a primit la vârsta de 14 ani taina Sfântului Botez la Biserica Penticostală ”Sfânta Treime” din Beclean!

Au fost momente foarte frumoase, între prieteni și oameni dragi și sunt convins că și Bunul Dumnezeu a trimis binecuvântarea sa în mijlocul nostru!

Te felicit Bianca pentru curajul de a-ți asuma comuniunea cu Hristos până la finalul veacurilor la această vârstă frumoasă! Mă rog Bunului Dumnezeu să îți trimită tot ce e mai bun, atât ție cât și tuturor tinerilor care acum se află la începutul drumului în viață și au nevoie de călăuzirea Sa!”, a transmit președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

Vă amintim faptul că primarul Becleanului și soția lui Mariana au trei fete: Alina, Nicola și Bianca Lorena.