Zilele Orașului Beclean 2015 vor avea loc în ultimul sfârșit de săptămână al lunii iunie. Mai precis, beclenarii vor sărbători împlinirea a 780 de ani de la atestarea documentară a orașului în perioada 26-28 iunie 2015.

Deși deocamdată nu s-a stabilit lista completă a invitaților,se pare că printre artiștii care vor urca pe scenă la Zilele Becleanului 2015 se numără Lidia Buble, What s Up și Proconsul. Potrivit unor surse din Primăria Beclean, lista artiștilor ar fi completată de Voltaj, Vlad Miriță, dar și de alți artiști cunoscuți.

Și în 2015, evenimentul va respecta modelul anilor trecuți: vineri va fi ziua cu spectacolul de muzică populară, iar sâmbătă și duminică vor fi zilele dedicate concertelor de muzică ușoară. ca de obicei, Zilele Becleanului 2015 se vor încheia cu un spectaculos foc de artificii.

Potrivit Vocea Transilvaniei, ce se știe clar, este că artiștii îndrăgiți de beclenari, cum ar fi cunoscuta artistă de muzică populară Cristina Retegan, vor fi invitați la eveniment. În rest, legat de lista artiștilor care vor susține concertele de muzică ușoară, aceștia vor fi aleși din ierarhia pe care orășenii au votat-o anul trecut, atunci când, în premieră pentru un oraș din Transilvania, cetățenii au fost cei care și-au ales artiștii, în ordinea preferințelor și în funcție de disponibilitatea acestora.

Ce surprize li se mai pregătesc beclenarilor?

În afară de concerte, evenimentul Zilele Orașului Beclean va cuprinde alte activități. De exemplu, Herghelia Beclean va organiza un concurs național de anduranță, iar Celtic Transilvania, vor avea și ei evenimente dedicate istoriei celților într-un eveniment inedit. De asemenea, va avea loc și concursul „Vânătoare la Ceaun”.

Citește și: „VÂNĂTOARE LA CEAUN”, pe ultima sută de metri a înscrierilor! Condițiile impuse de organizatori

Vă amintim faptul că în 2014, evenimentul a fost un real succes, iar artiștii invitați la Zilele Orașului Beclean au fost: Smiley, Pepe, Lora, Antonia, Elena Gheorghe și Connect-R.