IZilele Becleanului 2018. Zilele orașului Beclean vor fi organizate până la urmă anul acesta în perioada 6-7-8 iulie și nu în ultimul weekend din iunie după cum se credea anterior.

Beclenarii pot vota artiștii pe care și-i doresc la Zilele Orașului în grupul Știri din Beclean.

Vestea despre perioada 6-8 iulie a fost confirmată în exclusivitate pentru Știri din Beclean de către reprezentanții Primăriei Beclean.

Potrivit acestora, chiar în această perioadă urmează să se facă toate aranjamentele privind organizarea propriu-zisă a evenimentului prin care se va sărbători împlinirea a 783 de ani de la prima atestare documentară a Becleanului.

Ediția de anul acesta este cea cu numărul XVI, iar locul în care se vor desfășura concertele de muzică populară și ușoară este tot Piața Mare, loc devenit deja tradiție pentru beclenari.

Vă aducem aminte că în 2017 la Zilele Becleanului au cântat Anda Adam, Alina Eremia, Trupa Taxi, Nico, Vescan și Mandinga, dar și mulți alți artiști locali și alții renumiți de muzică populară.

Știri din Beclean vă va ține la curent cu evenimentul mult așteptat și vă va prezenta desigur programul complet al Zilelor Orașului Beclean de îndată ce acesta va fi finalizat.

Zilele Becleanului 2018. Iată cine vor fi cațiva dintre artiștii care vor urca pe scenă în fața beclenarilor

Până atunci, vă invităm să revedeți mai jos principalele momente de la ediția din 2017.

Zilele Becleanului 2017, ultima zi. Mii de beclenari s-au bucurat de show-ul făcut de Anda Adam, trupa Taxi și Alina Eremia

Zilele Becleanului 2017. Cum s-a desfășurat prima zi de concerte și care a fost artistul aplaudat la scenă deschisă – FOTO