„Dragi cetateni ai judetului Bistrita Nasaud!
Ma numesc Carcu Ioan Caius si candidez pentru voi la un loc in Senatul Romaniei din partea Partidului Miscarea Populara.
Sunt de profesie jurist si consilier in Consiliul local al orasului Beclean si prin prisma acestui fapt o sa veghez intotdeauna pentru dreptate si drepturi egale pentru cetateni.
Provin dintr-o familie in care toti membrii ei au fost sau sunt in slujba cetateniilor. Tatal meu a fost subofiter in ministerul de interne, mama mea a fost asistenta medicala, iar sora mea este si ea un aparator al legii, activand tot in cadrul ministerului de interne.
Am decis sa candidez din dorinta mea de a pune umarul la schimbarea in bine a Romaniei si implicit a judetului Bistrita Nasaud. Cetatenii suferă de pe urma deficitului de încredere in România de azi, si asta, datorita politicienilor corupti care au condus tara pana acum.
Simt, si asta imi transmit si oamenii cu care stau de vorba, ca a venit momentul ca Romania sa aiba un parlament curat, cinstit si compus din politicieni de tip nou, capabili sa reprezinte interesele cetatenilor dincolo de interesele proprii sau de partid.
Sunt pregatit si hotarat sa contribui la cultivarea prin educație a patriotismului și a tradițiilor cultural-spirituale ale națiunii romane.
Consider că munca este şi trebuie să rămână principiul fundamental al dreptatii sociale iar saracia nu dispare prin ajutoare sociale, ci prin acele condiții în care oamenii pot munci atât cât doresc iar eforturile lor sunt rasplatite si se reflecta in nivelul de trai.
Imi asum ca voi face tot ce este posibil ca judetul Bistrita Nasaud sa beneficieze de aceleasi fonduri si investitii ca si celelalte judete, nu sa fie lasat tot timpul in coada tuturor clasamentelor ca si pana acum.
Romanii s-au saturat de promisiuni primite din patru in patru ani si de proiecte importante pentru ei nefinalizate sau nici macar incepute!
Este timpul sa schimbam ceva!
ESTE TIMPUL SA SCHIMBAM CLASA POLITICA ACTUALA!
Haideti sa luptam pentru romani si pentru Romania!”

(P.E. – Publicitate Electorală PMP BN)